maandag 13 mei 2013

Beeky de kater van de Beekstraat

Mag ik mijzelf even aan jullie voorstellen?

Mijn naam is Beeky en helemaal officieel heet ik eigenlijk Beeky van de Beekstraat.

 
 
 
Een aantal dagen geleden was ik er nog helemaal niet. Maar mijn komst heb ik aan 2 mensen te danken. Als eerste is dat Henriët van de Wiel van Stip en Haak. Zij heeft mij ontworpen. Als tweede is dat Helga Tijdeman. Zij is mijn maakster.
Gisteren werd nog de laatste hand aan mij gelegd en vandaag ......... ben ik op pad gegaan.
 

Achter op de fiets. Het was wel koud hoor maar ik kon dieper in de tas weg duiken zodat het te doen was. Het is inmiddels al half mei......heb gehoord dat het dan toch al wel wat warmer weer zou zijn. Nou....ik vond het maar koud hoor.

Na een fietstochtje ben ik aangekomen in een straat met allemaal winkeltjes. De straat is heel breed en in het midden is er water. Ik hoorde later dat dat water de beek is. Hmmmm ik ga hier wonen, zou daar dan mijn naam vandaan komen?
Wij gaan naar binnen bij een winkel met grote ramen en een glazen deur. Zou dit mijn nieuwe huis zijn? Ik denk het wel want hier liggen allemaal bolletjes wol waar ik van gemaakt ben.

Ik hoop dat ik hier een mooi plekje ga krijgen zodat ik alles kan zien wat er in de winkel gebeurt.


En ja hoor! een heel mooi plekje naast de kassa op de toonbank. Vanaf hier kan ik de hele winkel overzien.

Jullie zullen vast nog wel meer van mij horen want volgens mij ga ik hier veel beleven.

Groetjes
Beeky van de Beekstraat.

 

1 opmerking:

  1. Welkom in de winkel Hartenwens, ik zal mij even aan je voorstellen, ik ben Marjan en werk ook bij Hartenwens, maar op dit moment zit ik in de ziektewet, maar misschien zien we elkaar binnenkort.

    Doegie

    BeantwoordenVerwijderen